Slaktanmälan utgör grunden för all planering av slakt och transporter. Därför är det viktigt att slaktanmälan görs så exakt som möjligt. Antalet levererade djur ska alltid stämma med antalet anmälda. Det är viktigt att alltid anmäla eventuella korrigeringar av sin anmälan, eftersom KLS Ugglarps annars har svårt att planera. Observera att djur inte får transporteras 28 dagar före kalvning eller 21 dagar efter kalvning.

Internet: Du kan anmäla via internet, det gör du här.
Tel:
020 - 76 80 80                                                    
E-post: SLAKTANMALAN@klsugglarps.se 

Blanketter

Telefonanmälan
Anmälan via telefon, 020-76 80 80, kan för nöt och lamm göras närsomhelst på dygnet. Telefonen är bemannad mellan kl. 07.30 - 15.30 på vardagar, men det går även att anmäla via telefonsvarare.

Slaktanmälan för gris
Grisar anmäls senasttisdag veckan före slakt. Anmälan sker via internet eller via mejl. 

Slaktanmälan för nöt
Djur kan anmälas via anmälningskort eller telefonanmälan.
Korrigering av anmälan eller direktanmälan skall göras senast tisdag veckan innan önskad leveransvecka.

Slaktanmälan för lamm
För leverantörer som tecknat ett lammkontrakt finns möjligheten att anmäla sina djur via KLS Ugglarps anmälningsplaner. Dessa skickas ut till alla kontrakterade leverantörer och återsändes i portofritt kuvert.
Korrigering av anmälningsplanen eller direktanmälan skall göras senast tisdag veckan innan önskad leveransvecka.

Akutanmälan 
Djur som av olika anledningar behöver hämtas omedelbart ska anmälas till slaktanmälan. Dessa kommer i de flesta fall att hämtas samma dag eller dagen efter. Akutanmälan gäller endast de djur som kan transporteras med den ordinarie djurtransporten.

Inloggning
KLS Ugglarps kan erbjuda sina leverantörer preliminära slaktdata senast 18.00 dagen efter att djuren slaktats. För att komma åt inloggningstjänsten kontakta Anna Nesta på e-post ANNNE@klsugglarps.se

Kadaverhämtning
Svensk Lantbrukstjänst hämtar kadaver över hela landet. På deras hemsida hittar du kontaktinformation.