KLS UGGLARPS GRILLNYHETER

Intresset för regionalt producerade produkter är stort och för att bemöta efterfrågan har vi på KLS Ugglarps inför grillsäsongen 2017 tagit fram några storfavoriter under våra regionala varumärken Ugglarps och Smålandskött. I det regionala sortimentet hittar ni bland annat originalkryddad flintastek, spareribs, karré och fläskytterfilé.

Under riksvarumärket Dalsjöfors finns det dessutom en stor bredd av smaker och en bra variation av olika styckningsdetaljer. I år har vi utökat sortimentet med två nya spännande kryddblandningar. Med inspiration och influenser från Barbados har kryddblandningen ”Caribbean” tagits fram. Det är en fruktig blandning bestående av mango, lime, citronskal och ingefära. Den andra nyheten heter ”Chili Curry” och passar perfekt till dig som tycker om het chili, peppar och curry.

Nytt mörat sortiment från Dalsjöfors

Även om det är bekvämt att tillaga färdigmarinerat kött ser vi en ökad trend som innebär att allt fler konsumenter själva vill experimentera och smaksätta sitt grillkött. Därför har vi utvecklat ett helt nytt mörat sortiment under varumärket Dalsjöfors. Det ger konsumenterna möjlighet att själva krydda sitt grillkött med olika marinader och kryddblandningar. Det mörade sortimentet består av fem produkter: flinta, fläskytterfilé, skinkmignon, flankstek och succén flapstake som precis som flanksteken kommer från djurets bringa. Flapstake är en saftig och platt köttdetalj som passar utmärkt på grillen.