KLS Ugglarps söker nu en Lönechef

15.08.2019

Vill du arbeta med ledarskap, lön samt ha möjligheten att förbättra processer inom lön? KLS Ugglarps söker nu en Lönechef med placering i södra Skåne.

Arbetsbeskrivning 
Som lönechef har du det övergripande ansvaret för lönefunktionen. 
Detta inkluderar lön, löneredovisning, pensioner, tidrapporter, utläggshantering och system m.m. Du leder ett team på tre personer och tillsammans hanterar ni löner för cirka 1500 medarbetare (tjänstemän/arbetare) inom KLS Ugglarps och Chark Produkter. Du ansvarar för det strategiska arbetet inom lön, förenklar och förbättrar processer kontinuerligt, tar fram nya rutiner och är ett stöd till ledningen. Du leder ditt team dagligen och kommer även självständigt hantera delar av löneadministrationen. KLS Ugglarps använder lönesystemet Kontek och tidssystemet ProMark. 

Vi erbjuder
Bolaget har vuxit mycket de senaste åren och är idag bland de största inom branschen. Utvecklingstakten inom företaget är hög och organisationen är flexibel. Det finns goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att själv utforma och påverka arbetet. Vi följer kollektivavtal och är måna om att vår personal trivs och utvecklas hos oss. 

Kvalifikationer 
Du har erfarenhet av både ledarskap och lön. Du har hanterat löner både för tjänstemän och arbetare och vi ser gärna att du har en akademisk examen alternativt en utbildning inom löneområdet. Du har flera års dokumenterad praktisk erfarenhet av operativt lönearbete och en god förståelse för hela löneprocessen, även dess ekonomiska påverkan. Det är meriterande om du tidigare arbetat med lönesystemet Kontek samt tidssystemet ProMark.

Arbetstid
Tjänsten är på heltid och tillsvidare

Placeringsort
Södra Skåne

I denna rekrytering samarbetar KLS Ugglarps med Gruffman Recruitment & Consulting AB. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare Ulrika Gruffman 0733-434189 eller ulrika@gruffman.nu.

Ansök tjänsten på https://www.gruffman.nu/jobs/267749-lonechef

Vi tillämpar löpande urval så ansök gärna snarast. 
Sista ansökningsdatum är den 3 september 2019. 

Varmt välkommen med din ansökan!