Ta del av våra smakrika höstrecept - först ut är fylld lövbiff

Fylld lövbiff med goda höstsmaker 

Ingredienser (4 pers):

4 st stora lövbiffar eller 8 lite mindre, ca 500 g
smör till stekning
salt
peppar

Till fyllningen:
50 g rökt skinka, i pyttesmå tärningar
50 g champinjoner, finhackade
1 st liten gul lök, finhackad
2 msk riven pepparrot
2 msk hackad persilja
1 st äggula
salt
smör

Gör så här:
1. Skala och hacka löken. Finhacka champinjonerna och tärna skinkan i små bitar.
2. Fräs allt i smör ett par minuter. Lägg i skinkan sist, rör om och tag från värmen. 
3. Rör ner pepparrot, persilja och äggula. Smaka av med salt.
4. Fördela fyllningen på ena halvan av biffen och vik över den andra halvan. Är de små så lägger du bara köttbitarna dubbla.
5. Stek biffarna på stark värme knappt en minut på varje sida. Salta och peppra.
6. Servera med potatispuré och sallad.

Smaklig spis!